Schrijven & spreken

C’est le ton qui fait la musique.  Hoe raak je die snaar die je zo graag wilt raken? Emotie is het toverwoord.

 

Tekstschrijver

Een van mijn opdrachtgevers noemde het laatst een empathisch interview voor het huis-aan-huisblad.  Ik vond het wel een mooie omschrijving, daar herken ik mijn teksten wel in.  Er wordt steeds minder gelezen. Lange lappen tekst vol vakinhoudelijke informatie: ga er maar aan staan. Je hebt er óf geen zin in, óf je hoofd zit er te vol voor. Want er komt zóveel informatie op ons af. Ik help je aan teksten met gevoel en klare taal. Zodat mensen het ook lezen en jouw boodschap overkomt.

 

Gespreksleider

Een goed event vindt niet alleen op het podium plaats maar doet iets met je publiek. Wat de mensen achterin de zaal denken, is vaak wat er echt toe doet. Als gespreksleider van je bijeenkomst maak ik de verbinding  tussen het onderwerp, de mensen en het onderliggende gevoel.

 

Workshops over neuromarketing, nudging en framing

Wist jij dat je onderbewustzijn 95% van jouw beslissingen neemt? Hoe je de emoties van je klant of publiek inzet voor jouw doelen vertel ik je in deze workshop.  Je leert alles over neuromarketing, nudging en framing. Maar ik leer je ook herkennen hoe vaak jij beïnvloed wordt door de media en socials. En dat is meer dan je misschien dacht. Je leert alles over de rol die je onderbewustzijn speelt in onze maatschappij.

neem contact met me op

Wil je meer weten of kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op:

contact