Projectmanagement

Je wilt dat je project succesvol verloopt en goed op de rails staat.  Dat het gewenste resultaat, binnen afgesproken tijd en budget behaald wordt. Met ‘alle kikkers enthousiast in de kruiwagen’.

 

Van papier naar zichtbare en voelbare realiteit. Ik hou ervan! Het lijkt gemakkelijk, maar de praktijk is weerbarstiger. Ik ken de succes- en faalfactoren en ga uitdagingen niet uit de weg. Het leukste vind ik om iets van de grond te krijgen dat er nog niet is.

 

Als eigenaar van een evenementen- en communicatiebureau deed ik niet anders. Doelen formuleren, mensen verbinden en resultaten boeken. De vaak hoge tijdsdruk is part of the game. Ik heb vooral ervaring met ‘duurzame’ projecten over energietransitie, circulaire economie of klimaatadaptatie.

 

Zoek je iemand om jouw doelstellingen te realiseren? Iemand met daadkracht, flexibiliteit en oog voor de onderstroom in communicatie?  Wil je zekerheid en vertrouwen dat je project binnen de kaders blijft? Het liefst met wat humor en plezier? Dan is de kans groot dat we matchen!

neem contact met me op

Wil je meer weten of kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op:

contact