Susan Hofs

Ik help je met het maken van strategische communicatieplannen, waarbij ik gebruik maak van de inzichten uit de gedrags- en neurowetenschap.

 

Je onderbewustzijn is de grote heerser in jouw besluiten. Ik vind dat razend interessant en heb veel studie gedaan naar de werking van het onderbewustzijn. Die kennis neem ik mee in mijn werk en zet ik graag in voor jouw communicatie. Door gebruik te maken van framing, neuromarketing en beïnvloedingsprincipes krijg je succesvolle communicatie die het doel raakt. Op deze site vind je alles over de zakelijke toepassingen. Hoe je het persoonlijk kunt inzetten vind je op de site van mijn praktijk voor NEI-therapie.

 

Wat vooraf ging

In 2006 startte ik het bedrijf ‘Organisatiepartner’. Het aantal evenementen dat ik mocht organiseren- vooral rond het thema duurzaamheid- groeide snel, net als het aantal medewerkers. De formule? Klanten en hun bezoekers konden altijd rekenen op een creatief concept, onverwachte sfeer en een persoonlijk tintje. Langzaamaan kregen communicatieprojecten de overhand. De bedrijfsnaam veranderde daarom in 2016 in ‘De Campagnefabriek’. Het succes hield aan, het team groeide maar ondertussen ging het knagen. Ik miste mijn vrijheid. In plaats van een bedrijf managen wilde ik weer pionieren en vakinhoudelijk aan de slag.

 

Het ongelooflijke onderbewustzijn

In 2018 besloot ik alleen verder te gaan. Er ontstond ruimte om me te verdiepen in wat me altijd al fascineerde en wat ik al vaak toepaste: het ongelooflijke onderbewustzijn.  Inmiddels ben ik afgestudeerd beïnvloedingspsycholoog, NEI-therapeut (ofwel Energetisch Gezinstherapeut) en hypnotherapeut. Dus besloot ik om de zakelijke kant én de persoonlijke kant van het onderbewustzijn te combineren. Nog wel op twee aparte websites, ik werk aan een blog waarin ik beide kanten belicht. Ik studeer nog even lekker verder: psychologie rond ik medio 2021 af en aurareading rond ik begin 2022 af.

 

Wie ben ik?

Een daadkrachtige en nieuwsgierige creatieveling met twee voeten op de grond, die veel ervaring heeft met het realiseren van plannen, zodat die werkelijkheid worden. Getrouwd met Erik, moeder van de volwassen dochters Julia, Emma en Sofie en baasje van hond Sam. Ik kijk graag naar mensen, naar gedrag en naar drijfveren. Wat zitten we toch mooi in elkaar. Communiceren met het onderbewustzijn is de shortcut naar resultaat.  Dat zet ik ook graag voor jou in, als jij de wereld ook een beetje vrolijker, gezonder en duurzamer wilt maken.

neem contact met me op

Wil je meer weten of kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op:

contact