Communicatiespecialist

Emotie: dé grote heerser in je besluiten. En in die van je klant. Ik help je om het onderbewuste proces van jouw cliënt voor je te laten werken.

 

Neuromarketing onderzoekt hoe ons brein reageert op marketingprikkels. Je wordt veel meer beïnvloed dan je misschien denkt. Jouw angst- en beloningsknoppen in het hoofd draaien overuren. En er zijn veel technieken die je kunt inzetten om dit te herkennen of om het in te zetten in jouw marketing.

 

Als beïnvloedingspsycholoog maak ik gebruik van emotie. Je onderbewustzijn is mega-belangrijk en neemt maar liefst 95% van je besluiten. Terwijl we onszelf graag blijven voorhouden dat die rationele 5% alles bepaalt. Vergeet het maar,  je limbische brein regeert. Ik help je met het inzetten van de brainjourney voor jouw organisatie. Door kleine, simpele toevoegingen ben je de concurrentie als marketeer, overheid of ondernemer net een paar stappen voor.

 

Wat  doe ik voor jou als beïnvloedingspsycholoog?

  • Politicus? Ik help je aan goeie tekstframes, gebaseerd op jouw emotionele drijfveren. Zodat je stevig staat in discussie en er geen speld tussen te krijgen is.
  • Bedrijf, organisatie of instelling? Ik help je aan een marketingcampagne die raakt en daardoor veel bereik heeft. Zodat je meer resultaat uit je campagne haalt.
  • Overheid? Ik help met betere aanslagbiljetten. Zodat er sneller betaald wordt en de telefoon minder roodgloeiend staat.
  • Duurzaamheidscoördinator? Ik help je met de aanpak in de wijk, zodat inwoners duurzaamheidsmaatregelen gaan nemen.
  • Communicatieadviseur? Ik help je met het aanbrengen van de diepere, emotionele laag in je teksten. Zodat jouw werk raakt.
  • ZZP-er?  Ik help je te ontdekken waar emotionele blokkades zitten. Zodat je bedrijf helemaal kan gaan stromen.
  • Ondernemer?  Ik help je de ware identiteit van je organisatie boven tafel te halen. Zodat je marketing past bij wie jullie zijn. Dat is voelbaar én brengt resultaat.

 

Heb jij al in beeld hoe je emotie gaat inzetten om je resultaat te verhogen?

neem contact met me op

Wil je meer weten of kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op:

contact